De LeerLijn Rekenen - Breuken

De LeerLijn Rekenen - Breuken

Doelstelling: Uw kind/leerling helpen bij het rekenen met breuken

Methode: Dit programma analyseert eerst het kennisniveau breuken van uw kind/leerling, dan volgt een gerichte training op dit niveau met als resultaat dat uw kind/leerling beter leert rekenen met breuken.

Geschikt voor Windows 10, 8.1, 8, 7 Geschikt voor:
Windows 10, 8.1/8, 7

ISBN: 978 90 6112 652 2
Prijs: € 9,95
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 2,45 verzendkosten


Verantwoording en inhoudsopgave
Niveaus LeerLijn Rekenen - Breuken

Kenmerken De LeerLijn Rekenen - Breuken

  • Stap voor stap met talloze oefenopgaven de complete leerlijn Breuken doorwerken
  • Met duidelijke instructie bij de oefeningen en afsluitende toetsen per niveau
  • Ordening in complete leerlijnen, doorlopend over leerjaren
  • Inclusief module Niveau bepalen: kind stapt in op eigen niveau
  • Beheermodule, logboek en foutenregistratie
  • Past bij alle onderwijsmethoden
  • Voor thuis en op school

Inhoud cd-rom
Minimaal 1350 opgaven onderverdeeld in 30 niveaus, o.a. deel weghalen van een hele, wat houd je over?, helen uit een breuk halen, gelijknamig maken als algoritme, vermenigvuldigen van breuken en breuken delen. Inclusief uitleg per opgave.

Voorbeeldopgave
Voorbeeldopgave

Het programma op deze cd bevat een leerlijn voor breuken. Er wordt heel eenvoudig begonnen met hele, halve en vierde pizza's. De leerlijn eindigt met moeilijke sommen zoals het delen van breuken. Daar tussenin vindt u tientallen stappen. Elke stap gaat weer een beetje verder en is nodig voor de volgende stappen.

Nu zijn niet alle kinderen even ver gevorderd met de verschillende leerlijnen, zelfs niet als ze in dezelfde klas zitten. Daarom is het ook niet nodig dat alle kinderen hetzelfde doen en op hetzelfde punt beginnen. Het programma LeerLijn Breuken zoekt daarom eerst uit wat uw kind al weet. Als dat eenmaal duidelijk is kan het oefenen beginnen. Precies op het punt in de leerlijn waar uw kind aan toe is.

Als het niveau bepaald is, gaat uw kind verder met oefenopgaven. Na verloop van tijd en afhankelijk van de prestaties van uw kind geeft het programma toestemming om een toets te maken. Wordt die toets goed gemaakt, dan mag uw kind verder naar de volgende stap in de leerlijn. Aan het eind van de leerlijn ontvangt uw kind een mooi diploma.

De niveaus zijn ook los te gebruiken. Dit opent voor leerkrachten de mogelijkheid het programma op precies het goede moment te gebruiken.

Deze titel uit de LeerLijn-reeks bevat een complete deelleergang. De inhoud van deze cd-rom is niet alleen gericht op het oefenen van de leerstof, maar juist ook op het leren ervan. Van het meest elementaire niveau tot en met het niveau dat vereist is aan het eind van het basisonderwijs.

Systeemeisen
Systeemeisen Windows 10, 8.1/8 of Windows 7, moderne browser
Minimum resolutie beeldscherm: 1024 X 768
Adobe Reader, printer